Mòbil Nintendo Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Epic Games estrena LEGO Fortnite: una nova aventura de creació

Epic Games estrena LEGO Fortnite: una nova aventura de creació

Epic Games ha anunciat el llançament de LEGO Fortnite, una nova experiència de creació de supervivència dins de l’univers de Fortnite. Aquest nou mode de joc està disponible per jugar de forma gratuïta a partir d’avui.

A LEGO Fortnite, els jugadors poden esperar una aventura on poden gestionar la fam, la temperatura i la salut per sobreviure. El joc introdueix un nou mecanisme on menjar no només evita la fam sinó que també ajuda a recuperar la salut.

Els jugadors poden convidar amics a unir-se al seu món, amb suport per a grups de fins a vuit persones. A més, els usuaris poden assignar fins a set amics, concedint-los la capacitat d’accedir i editar el món en qualsevol moment, fins i tot quan l’usuari original està desconnectat.

La personalització és una característica clau a LEGO Fortnite, amb més de 1.200 conjunts de la versió original que reben estils LEGO. Aquests estils estan disponibles sense cost addicional i es poden utilitzar al món de LEGO Fortnite. Per a aquells sense un conjunt, el joc ofereix una opció preseleccionada.

Epic Games també ofereix una promoció especial per als jugadors que connectin els seus comptes d’Epic Games i LEGO. En vincular els comptes, els jugadors desbloquejaran l’equipament Explorer Emilie, que ve en estil LEGO i estil Fortnite. Els membres del LEGO Insiders Club rebran beneficis addicionals, incloent-hi la capacitat de personalitzar el seu avatar del LEGO Insiders Club amb l’equipament Explorer Emilie.

Com a agraïment als primers jugadors, Epic Games està regalant el paquet de missions True Explorers durant la finestra de llançament de LEGO Fortnite. Completar missions dins d’aquest paquet desbloquejarà l’equipament Trailblazer Tai.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.