Nintendo Sector

Nintendo Japó cancel·la diferents esdeveniments per amenaces

A la llum de les recents amenaces dirigides als empleats i que s’han estès als participants i al personal, les Finals Nacionals del Splatoon Koshien 2023, programades per als dies 16 i 17 de desembre a Tòquio, s’han ajornat. Segons Nintendo, la decisió prioritza la seguretat de tots els implicats.

A més, el Campionat Mundial de Splatoon 3 del 2024, vinculat a l’esdeveniment, també s’ajorna. L’esdeveniment Nintendo Live 2024 Tokyo, previst per als dies 20 i 21 de gener de 2024, s’ha cancel·lat per motius de seguretat. Aquesta cancel·lació també afecta les finals dels tornejos en línia de Mario Kart 8 Deluxe, i el Campionat Mundial de Mario Kart 8 Deluxe del 2024, els quals també s’ajornen.

L’empresa demana disculpes als fans que esperaven aquests esdeveniments i demana comprensió mentre prioritzen la seguretat tants dels participants com els organitzadors.

Per altra banda, Masahiro Sakurai, director de Super Smash Bros. Ultimate, ha compartit la noticia comentant que el torneig planejat del joc també queda cancel·lat. A més, afegeix el seu sentiment de tristor per tots els seguidors que esperaven aquests actes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content