PlayStation

PlayStation Plus inicia el 2024 amb tres aclamats jocs

PlayStation Plus inicia el 2024 amb tres aclamats jocs

Els membres de PlayStation Plus estan d’enhorabona, ja que la programació de gener presenta tres títols destacats per començar l’any nou. A partir del 2 de gener, els membres podran explorar els mons de A Plague Tale: Requiem, Evil West i Nobody Saves the World fins al 5 de febrer.

En A Plague Tale: Requiem, els jugadors continuaran el viatge d’Amicia i Hugo mentre s’aventuren a noves regions en un intent de començar de nou i controlar la maledicció d’en Hugo. No obstant això, els seus poders es desperten, guanyant així el control d’un mar de rates.

A Evil West els jugadors hauran de lluitar contra forces sobrenaturals que amenacen el salvatge oest. Aquest títol estarà disponible tant a les plataformes PS4 com a les PS5.

Nobody Saves the World ofereix un toc diferent dels jocs d’acció RPG, on els jugadors es transformen en diverses formes, des d’un llimac fins a un drac, per lluitar contra Calamity. Aquest joc també està disponible tant a les PS4 com a les PS5.

A més, PlayStation Plus ofereix la col·lecció Syrinx de Warframe, que inclou una varietat d’armes, armadures i objectes per al títol gratuït Warframe. Aquesta col·lecció és immediatament accessible dins del joc i ve amb diversos potenciadors i 170 Platin.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.