Núvol Ordinador Xbox

Xbox Game Pass dirà adeu a quatre títols a mitjans de gener

Xbox Game Pass dirà adeu a quatre títols a mitjans de gener

A mesura que avança el nou any, els subscriptors del Xbox Game Pass hauran de preparar-se per acomiadar-se de jocs. El servei ha anunciat que el 15 de gener de 2024, quatre títols populars seran eliminats de la seva biblioteca.

Els jocs que estan a punt de marxar són Garden Story, MotoGP 22, Persona 3 Portable i Persona 4 Golden, tots ells actualment disponibles tant a la consola com a PC. Els fans de la sèrie Persona tindran una finestra limitada per gaudir d’aquests clàssics RPG abans que marxin. No obstant això, val la pena assenyalar que Persona 3 Reload està previst que arribi a Game Pass d’aquí a un mes.

Els subscriptors interessats a conservar aquests jocs poden aprofitar un descompte d’almenys el 20% fins a la data de retirada. Aquesta és una pràctica habitual per als títols que deixen el servei Game Pass, donant als jugadors l’oportunitat de comprar els jocs que han gaudit a un preu reduït.

Tot i que la sortida d’aquests jocs pot ser decebedora per a alguns, el Xbox Game Pass promet una emocionant gamma per al futur, incloent-hi grans llançaments de primera festa i altres títols esperats. La llista completa de jocs que arriben al servei al gener i al llarg del 2024 es pot trobar en els resums detallats proporcionats pel servei.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Xbox Game Pass anuncia nous títols per a gener de 2024 - Nou Joc

    02/01/2024

    […] Xbox Game Pass dirà adeu a quatre títols… […]

Els comentaris estan tancats.