Núvol Ordinador Xbox

Xbox Game Pass dirà adeu a quatre títols a mitjans de gener

A mesura que avança el nou any, els subscriptors del Xbox Game Pass hauran de preparar-se per acomiadar-se de jocs. El servei ha anunciat que el 15 de gener de 2024, quatre títols populars seran eliminats de la seva biblioteca.

Els jocs que estan a punt de marxar són Garden Story, MotoGP 22, Persona 3 Portable i Persona 4 Golden, tots ells actualment disponibles tant a la consola com a PC. Els fans de la sèrie Persona tindran una finestra limitada per gaudir d’aquests clàssics RPG abans que marxin. No obstant això, val la pena assenyalar que Persona 3 Reload està previst que arribi a Game Pass d’aquí a un mes.

Els subscriptors interessats a conservar aquests jocs poden aprofitar un descompte d’almenys el 20% fins a la data de retirada. Aquesta és una pràctica habitual per als títols que deixen el servei Game Pass, donant als jugadors l’oportunitat de comprar els jocs que han gaudit a un preu reduït.

Tot i que la sortida d’aquests jocs pot ser decebedora per a alguns, el Xbox Game Pass promet una emocionant gamma per al futur, incloent-hi grans llançaments de primera festa i altres títols esperats. La llista completa de jocs que arriben al servei al gener i al llarg del 2024 es pot trobar en els resums detallats proporcionats pel servei.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Xbox Game Pass anuncia nous títols per a gener de 2024 - Nou Joc

    02/01/2024

    […] Xbox Game Pass dirà adeu a quatre títols… […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content