Ordinador

Publiquen ofertes a Steam per socórrer les víctimes de Maui

Com a mostra de suport a la comunitat de Maui, que va ser afectada per uns devastadors incendis forestals al mes d’agost, KOMODO ha llançat la venda Maui Strong a Steam. La venda durarà fins al 21 de desembre, i ofereix més de 240 jocs i nombrosos DLC amb descomptes de fins al 87%.

Els ingressos contribuiran al fons Maui Strong, gestionat per la Fundació Comunitària de Hawai, per ajudar en els esforços de socors i reconstrucció a l’illa. Els jugadors poden gaudir de ofertes en títols populars com Monster Hunter: World, THE KING OF FIGHTERS XIV STEAM EDITION i Lost Ruins.

Els editors participants inclouen Capcom, City Connection, DANGEN Entertainment, Devolver Digital Games, Gotcha Gotcha Games, KOMODO, PsychoFlux Entertainment, SHUEISHA GAMES, SNK CORPORATION, Spike Chunsoft i TAITO CORPORATION, amb la possibilitat que s’hi afegeixin més.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.