Ordinador

Publiquen ofertes a Steam per socórrer les víctimes de Maui

Com a mostra de suport a la comunitat de Maui, que va ser afectada per uns devastadors incendis forestals al mes d’agost, KOMODO ha llançat la venda Maui Strong a Steam. La venda durarà fins al 21 de desembre, i ofereix més de 240 jocs i nombrosos DLC amb descomptes de fins al 87%.

Els ingressos contribuiran al fons Maui Strong, gestionat per la Fundació Comunitària de Hawai, per ajudar en els esforços de socors i reconstrucció a l’illa. Els jugadors poden gaudir de ofertes en títols populars com Monster Hunter: World, THE KING OF FIGHTERS XIV STEAM EDITION i Lost Ruins.

Els editors participants inclouen Capcom, City Connection, DANGEN Entertainment, Devolver Digital Games, Gotcha Gotcha Games, KOMODO, PsychoFlux Entertainment, SHUEISHA GAMES, SNK CORPORATION, Spike Chunsoft i TAITO CORPORATION, amb la possibilitat que s’hi afegeixin més.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content