Nintendo

Terra Nil arriba a la Nintendo Switch per conscienciar sobre el medi ambient

El joc d’estratègia mediambiental nominat als Game Awards, Terra Nil, ja està disponible a la Nintendo Switch. Desenvolupat per Free Lives, coneguts per títols com Broforce i Gorn, Terra Nil presenta una visió serena del gènere de construcció de ciutats. Els jugadors tenen la missió de revitalitzar terres utilitzant tecnologies ecològiques, convertint-les en ecosistemes plens de vida.

El joc ofereix una experiència meditativa mentre els jugadors purifiquen la terra, netegen els oceans, planten arbres i reintrodueixen la vida salvatge, deixant finalment l’entorn intacte en el seu pas. Terra Nil presenta quatre biomes diferents, generats de manera procedimental, incloent-hi glacials volcànics, ciutats en ruïnes i illes tropicals, cadascun amb climes únics.

Abans només accessible a PC i mòbils a través de Netflix, el llançament del joc a la Nintendo Switch permet als jugadors participar en la restauració de la natura en moviment.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.