Nintendo

Terra Nil arriba a la Nintendo Switch per conscienciar sobre el medi ambient

El joc d’estratègia mediambiental nominat als Game Awards, Terra Nil, ja està disponible a la Nintendo Switch. Desenvolupat per Free Lives, coneguts per títols com Broforce i Gorn, Terra Nil presenta una visió serena del gènere de construcció de ciutats. Els jugadors tenen la missió de revitalitzar terres utilitzant tecnologies ecològiques, convertint-les en ecosistemes plens de vida.

El joc ofereix una experiència meditativa mentre els jugadors purifiquen la terra, netegen els oceans, planten arbres i reintrodueixen la vida salvatge, deixant finalment l’entorn intacte en el seu pas. Terra Nil presenta quatre biomes diferents, generats de manera procedimental, incloent-hi glacials volcànics, ciutats en ruïnes i illes tropicals, cadascun amb climes únics.

Abans només accessible a PC i mòbils a través de Netflix, el llançament del joc a la Nintendo Switch permet als jugadors participar en la restauració de la natura en moviment.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content