Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

4J Studios es prepara per al llançament multiplataforma de Manic Mechanics

4J Studios, coneguda pel seu treball en Minecraft i títols de Bethesda, llançarà el seu joc original, Manic Mechanics, en diverses plataformes el 7 de març. El títol, que va debutar a la Nintendo Switch el juliol de 2023, és un joc de festa que combina la diversió del joc cooperatiu amb un toc competitiu.

El pròxim llançament presentarà un mode “Versus”, un nou barri, nous personatges i actualitzacions als nivells populars, en resposta als comentaris dels jugadors de la versió de Switch. El joc desafia fins a quatre jugadors a convertir-se en els millors mecànics de l’Octane Isle, on hauran de reparar una varietat de vehicles en condicions cada cop més caòtiques.

Manic Mechanics estarà disponible a PC a través de Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S. La versió de Nintendo Switch també rebrà els nous modes de joc i contingut addicional el mateix dia, amb una actualització gratuïta per als propietaris existents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content