PlayStation Sector

Square Enix anuncia el Gold Saucer Glitter Globe

Poc abans del llançament del Final Fantasy VII Rebirth, Square Enix ha revelat un objecte de col·leccionista únic: Gold Saucer Glitter Globe. Aquest article d’edició limitada, del qual només es produiran 360 unitats, estarà disponible exclusivament a través del programa de recompenses de la Square Enix Store.

El Glitter Globe és una recreació detallada de l’icònic Gold Saucer, presentant purpurina iridescent i llums LED que canvien de color, dissenyades per capturar la màgia del lloc en el joc. Yoshinori Kitase, Productor del FINAL FANTASY VII REBIRTH, va expressar el seu entusiasme per oferir als seguidors del joc una peça tan especial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.