Nintendo PlayStation

A Space for the Unbound arribarà en format físic a Europa el 2024

L’aclamat títol indie A Space for the Unbound es prepara per al seu llançament en format físic a Europa durant el primer trimestre del 2024. El joc, que va ser nominat a la categoria “Games for Impact” en els The Games Awards 2023, estarà disponible per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch.

Aquesta col·laboració entre Serenity Forge i Tesura Games portarà al mercat europeu dues edicions: l’Estàndard i l’Especial. Els jugadors podran submergir-se en la història d’Atma i Raya, ambientada a la Indonèsia rural dels anys 90, i experimentar una narrativa profunda que aborda temes com l’ansietat i la depressió, tot representat amb un detallat pixelart.

Continguts

L’Edició Estàndard inclourà el joc complet, un llibret amb contes i una targeta de descàrrega de la banda sonora. D’altra banda, l’Edició Especial afegirà elements col·leccionables com una caixa prèmium, un clauer, un llibre d’art de 250 pàgines amb obres exclusives, un disc amb la banda sonora, un fermall i una impressió exclusiva.

Les reserves ja estan obertes a les principals botigues de videojocs, Amazon i la Tesura Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content