Nintendo Ordinador

Reigns: Three Kingdoms arriba a PC i Switch

Nerial, en col·laboració amb Devolver Digital, ha llançat avui Reigns: Three Kingdoms per a PC i Nintendo Switch, amb un preu de 2,99 €. Aquesta darrera entrega, que anteriorment era exclusiva de Netflix, és la cinquena de la sèrie Reigns.

El joc està ambientat en el caòtic final de la dinastia Han i s’inspira en l’èpica històrica Romance of the Three Kingdoms. Els jugadors navegaran a través d’una narrativa complexa, interactuant amb més de 100 personatges i experimentant més de 1.500 combinacions de cartes.

Reigns: Three Kingdoms introdueix un nou sistema de batalla que afegeix profunditat a la mecànica principal del joc. Aquest sistema es pot jugar contra la IA en el mode història i també ofereix PvP asimètric en línia. Els jugadors han d’ascendir al poder, amb l’objectiu d’unificar les regions fracturades de la Xina prenent decisions estratègiques que modelaran la història.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.