Retro Sector

Billy Mitchell arriba a un acord en la disputa del rècord de Donkey Kong

Billy Mitchell ha resolt la seva demanda per difamació a Twin Galaxies. La base de dades de videojocs va eliminar els seus rècords mundials de Donkey Kong el 2018, després de considerar que no eren legítims. El pacte es va assolir només uns mesos abans que el cas estigués previst per al judici i enmig d’acusacions mútues de mala conducta durant la fase de descobriment. Així ho ha compartit Courthouse News Service, partint de la informació obtinguda als jutjats de Los Angeles.

Mitchell, conegut pels seus èxits en jocs com Pac-Man i Donkey Kong, va ser al centre de la polèmica després que Twin Galaxies invalidés els seus rècords, cosa que va provocar la seva exclusió de les seves classificacions. El Guinness World Records va reinstaurar més tard els seus rècords històrics. Els termes de l’acord recent no s’han fet públics.

La demanda s’havia allargat amb ambdues parts acusant-se de mala conducta. Twin Galaxies va afirmar que Mitchell havia fabricat proves, mentre que el seu propi advocat va admetre haver tingut contacte no permès amb dos testimonis, demanant el perdó del tribunal. Tanmateix, Billy Mitchell encara té pendent el judici amb el YouTuber Karl Jobst.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Fotografia: daveynin via Flickr

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content