Nintendo PlayStation Xbox

Unicorn Overlord obre reserves amb un nou tràiler

ATLUS i Vanillaware han anunciat que les reserves digitals del seu esperat RPG tàctic, Unicorn Overlord, ja estan disponibles. Acompanyant aquest anunci hi ha el llançament d’un nou tràiler que ofereix als fans un tast del món del joc i de la seva jugabilitat.

El tràiler presenta als jugadors el continent de Fevrith, on el protagonista del joc, Alain, és assessorat pel cavaller Josef en les tasques crucials que té davant. Aquestes inclouen participar en missions i alliberar pobles del control de l’Imperi, restaurant-los al seu antic esplendor.

El joc està disponible en edicions digitals tant Estàndard com Monarca, sent aquesta última la que inclou un llibre d’art digital i una banda sonora de 16 bits. L’edició física Monarca afegeix a això una caixa prèmium, la banda sonora de dos discs, un llibre d’art de 132 pàgines i un joc de cartes original amb 239 cartes.

Unicorn Overlord està previst que es llanci el 8 de març de 2024 i estarà disponible a Nintendo Switch, Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PlayStation 4.