Ordinador

Dragon Quest Builders arribarà a PC amb contingut addicional

Square Enix ha anunciat que Dragon Quest Builders estarà disponible a PC a través de Steam a partir del 13 de febrer. La versió de PC inclourà tot el contingut descarregable prèviament llançat sense cap cost addicional. Això marca el debut del joc de rol de construcció de blocs a la plataforma de PC, després del seu èxit a PlayStation 4, Android, iOS i Nintendo Switch.

El llançament a PC inclourà capacitats millorades i el DLC “Terra Incognita”, que es va afegir a la versió mòbil el 2022. Aquest contingut addicional permet als jugadors crear en un mode sense restriccions amb la capacitat d’apilar blocs gairebé el doble de l’alçada anteriorment possible. Altres millores inclouen la col·locació de blocs amb un sol clic, un botó per desfer accions i la funció “Big Bash” per destruir múltiples objectes alhora.

Els jugadors també poden col·leccionar figures de personatges no jugables i de monstres, intercanviar píxels per objectes i compartir les seves creacions utilitzant targetes de construcció. El DLC “Terra Incognita” porta un conjunt de models de monstres gegants, un conjunt d’astronomia, un anell de píxels que augmenta les caigudes de píxels dels enemics i una catifa màgica per navegar pels cels.

Aquells que ja hagin comprat Dragon Quest Builders 2 a Steam tindran dret a un descompte en el primer joc. Les reserves tant del joc independent com del paquet Dragon Quest Builders + Dragon Quest Builders 2 ja estan disponibles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.