Nintendo Ordinador PlayStation

Bandai Namco anuncia la data de llançament de SPY×ANYA: Operation Memories

Bandai Namco ha anunciat oficialment la data de llançament de SPY×ANYA: Operation Memories. El joc, que s’inspira en la sèrie de manga i anime, està previst que es llanci el 28 de juny. Estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4 i Nintendo Switch, i es preveu un llançament per a PC a través de Steam en una data posterior.

A SPY×ANYA: Operation Memories, els jugadors s’uniran a la jove telepàtica i enèrgica Anya Forger en una missió de l’Eden College per crear un diari fotogràfic. El joc promet oferir una varietat d’experiències mentre els jugadors capturen moments especials amb Anya, ja sigui a casa, a l’escola o en aventures.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.