Ordinador Xbox

Curve Games mostra la jugabilitat de Dungeons of Hinterberg

Curve Games i Microbird han mostrat el paisatge gelat de Glacier a Dungeons of Hinterberg amb un nou vídeo de jugabilitat de 15 minuts. El tràiler ofereix una visió detallada la jugabilitat i les aventures glaçades que esperen els jugadors.

En el món de Glacier, els jugadors trobaran un paisatge no lineal ple d’oportunitats d’exploració. L’àrea està plena de trencaclosques per resoldre, reptes a superar i secrets que requeriran diverses visites per descobrir completament. La jugabilitat dins d’aquest terreny glaçat està estretament vinculada al teixit social de Hinterberg, on els jugadors han de cultivar la seva reputació i establir connexions per desbloquejar noves àrees i interactuar amb una gran varietat de personatges no jugables.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content