Nintendo

Els clàssics Golden Sun estan de camí a Nintendo Switch

Els subscriptors de Nintendo Switch Online estan d’enhorabona, ja que el servei ampliarà la seva oferta de Game Boy Advance amb els estimats RPG Golden Sun i Golden Sun: The Lost Age el 17 de gener. Aquests jocs clàssics estaran disponibles com a part de la subscripció Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Golden Sun introdueix els jugadors en un món on la màgia, coneguda com a “Psinèrgia”, és un element central. Els jugadors segueixen el viatge d’Isaac, Garet, Ivan i Mia mentre intenten evitar el caos al seu món, Weyard. El joc és conegut pel seu combat tàctic i el sistema únic de “Djinns” que influeix en el joc.

La saga continua amb Golden Sun: The Lost Age, que canvia la perspectiva per seguir Felix, un adepte anteriorment vist com a antagonista. Juntament amb nous companys, la història de Felix aprofundeix en les complexitats de l’alquímia i el seu potencial per salvar el món. La seqüela amplia les mecàniques originals, oferint joc cooperatiu i una major exploració del món.

Ambdós títols són elogiats per les seves històries i mecàniques que combinen la resolució d’enigmes, l’exploració i el combat estratègic. L’addició d’aquests jocs al servei Nintendo Switch Online ofereix tant als jugadors nous com als que tornen, l’oportunitat d’experimentar la màgia de Weyard i les aventures que els esperen.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content