Nintendo

Els clàssics Golden Sun estan de camí a Nintendo Switch

Els subscriptors de Nintendo Switch Online estan d’enhorabona, ja que el servei ampliarà la seva oferta de Game Boy Advance amb els estimats RPG Golden Sun i Golden Sun: The Lost Age el 17 de gener. Aquests jocs clàssics estaran disponibles com a part de la subscripció Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Golden Sun introdueix els jugadors en un món on la màgia, coneguda com a “Psinèrgia”, és un element central. Els jugadors segueixen el viatge d’Isaac, Garet, Ivan i Mia mentre intenten evitar el caos al seu món, Weyard. El joc és conegut pel seu combat tàctic i el sistema únic de “Djinns” que influeix en el joc.

La saga continua amb Golden Sun: The Lost Age, que canvia la perspectiva per seguir Felix, un adepte anteriorment vist com a antagonista. Juntament amb nous companys, la història de Felix aprofundeix en les complexitats de l’alquímia i el seu potencial per salvar el món. La seqüela amplia les mecàniques originals, oferint joc cooperatiu i una major exploració del món.

Ambdós títols són elogiats per les seves històries i mecàniques que combinen la resolució d’enigmes, l’exploració i el combat estratègic. L’addició d’aquests jocs al servei Nintendo Switch Online ofereix tant als jugadors nous com als que tornen, l’oportunitat d’experimentar la màgia de Weyard i les aventures que els esperen.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.