Ordinador PlayStation

Gundam Battle Operation 2 amplia l’univers amb el Freedom Gundam

Gundam Battle Operation 2 ha introduït el Freedom Gundam a la seva llista de personatges. Aquesta incorporació arriba com a celebració de la nova pel·lícula Mobile Suit Gundam SEED Freedom. La decisió d’incloure Mobile Suits no pertanyents al segle universal va ser influenciada per una enquesta de la comunitat de jugadors de l’any anterior, que indicava un fort desig per a un contingut més variat.

El joc, que ofereix batalles en línia de 6 contra 6, ara compta amb més de 350 Mobile Suits i 17 mapes jugables inspirats en la icònica sèrie. Els jugadors poden realitzar diverses accions estratègiques com ara plantar bombes, reparar unitats o demanar suport per inclinar la balança de la batalla.

Gundam Battle Operation 2 està disponible de forma gratuïta a PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.