Retro

Atari anuncia la reedició de tres clàssics

PLAION i Atari han anunciat la reedició de tres jocs clàssics per a la consola Atari 7800, disponibles a partir del 24 de maig. Els aficionats podran gaudir de noves edicions de Fatal Run, Food Fight i Ninja Golf, que seran llançats en cartutxos compatibles tant amb la consola original Atari 7800 com amb la nova Atari 2600+.

Fatal Run porta els jugadors a una cursa postapocalíptica per entregar medicaments, Food Fight enfronta en Charley a un equip de xefs en una mena de baló presoner culinari, i Ninja Golf combina la tranquil·litat del golf amb l’acció d’una batalla ninja. Cada joc té un preu de 29,99 euros i ja es poden reservar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.