Ordinador PlayStation

Hadoque presenta el nou tràiler de ULTROS

L’estudi independent Hadoque acaba de llançar un nou tràiler del seu esperat joc d’acció i plataformes, ULTROS, que arribarà a PlayStation 5, PlayStation 4 i PC el 13 de febrer. El tràiler ofereix una visió de la naturalesa dual del joc, combinant combat intens amb moments serens de creació i cultiu.

Els jugadors són introduïts a The Sarcophagus, una entitat còsmica on la vida i la mort estan en constant flux. El tràiler mostra les mecàniques del joc, incloent-hi el nou sistema “Extractor”, que permet als jugadors interactuar i influir en l’ecosistema alienígena que els envolta.

ULTROS promet una barreja d’acció frenètica i construcció de món, requerint que els jugadors dominin una varietat d’habilitats. L’edició Deluxe, disponible per a reserva, inclou un llibre d’art digital i la banda sonora original que presenta una fusió de música peruana i orquestral clàssica.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.