Ordinador PlayStation

Hadoque presenta el nou tràiler de ULTROS

L’estudi independent Hadoque acaba de llançar un nou tràiler del seu esperat joc d’acció i plataformes, ULTROS, que arribarà a PlayStation 5, PlayStation 4 i PC el 13 de febrer. El tràiler ofereix una visió de la naturalesa dual del joc, combinant combat intens amb moments serens de creació i cultiu.

Els jugadors són introduïts a The Sarcophagus, una entitat còsmica on la vida i la mort estan en constant flux. El tràiler mostra les mecàniques del joc, incloent-hi el nou sistema “Extractor”, que permet als jugadors interactuar i influir en l’ecosistema alienígena que els envolta.

ULTROS promet una barreja d’acció frenètica i construcció de món, requerint que els jugadors dominin una varietat d’habilitats. L’edició Deluxe, disponible per a reserva, inclou un llibre d’art digital i la banda sonora original que presenta una fusió de música peruana i orquestral clàssica.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content