Ordinador PlayStation Xbox

Hi-Rez sorprèn a tothom amb l’anunci de Smite 2

Hi-Rez ha anunciat oficialment la seqüela del popular joc MOBA Smite. Anomenat Smite 2, el joc està actualment en desenvolupament, i els fans poden esperar una prova alfa prevista per a la primavera de 2024. Aquesta versió donarà als jugadors un tast de les noves característiques, déus i mecàniques de joc que la seqüela promet portar.

L’anunci ha generat expectació entre la base de jugadors de Smite, desitjosa de veure com la seqüela construirà sobre la sòlida base del seu predecessor. S’espera que es revelin més detalls sobre la prova alfa i com participar-hi a mesura que s’apropi la finestra de proves.

El joc estarà disponible a Stea, Epic Games Store, PlayStation 5 i Xbox Series. Aquelles persones que vulguin participar a la versió alfa, es poden registrar a la web oficial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.