Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

JanduSoft publicarà Jett Rider el 25 de gener

JanduSoft publicarà Jett Rider el 25 de gener

JanduSoft ha revelat que Jett Rider, un joc d’acció i plataformes desenvolupat per Last Chicken Games, es llançarà el 25 de gener. El joc estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Steam i Nintendo Switch, amb una demo ja disponible a la Nintendo eShop.

Jett Rider promet una barreja d’acció de tir arcade, plataformes plenes d’acció i elements de RPG, tot embolicat amb una bona dosi d’humor. Els jugadors emprendran una missió per salvar el planeta Gravos, prenent el paper de Jett, el netejador espacial que es troba enmig d’una aventura inesperada.

Amb un preu de 12,49 €, Jett Rider es prepara per oferir una experiència entretinguda, rendint homenatge als clàssics jocs d’arcade.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.