Ordinador PlayStation Xbox

Banishers: Ghosts of New Eden promet una aventura d’amor i fantasmes

Focus Entertainment juntament amb DON’T NOD han revelat un nou tràiler de Banishers: Ghosts of New Eden, un RPG d’acció que teixeix una narrativa intensa i emotiva. El joc convida els jugadors a explorar la història d’Antea i Red, dos caçadors de fantasmes i amants la destinació dels quals es veu tràgicament alterada, portant-los a prendre decisions que afectaran tant als vius com als morts.

Ambientat l’any 1695 a New Eden, el joc desafia els jugadors a enfrontar-se a dilemes morals i a la possibilitat de sacrificar les lleis de la vida i la mort per amor. El llançament està programat per al 13 de febrer a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC, amb reserves ja obertes per a totes les plataformes. Prepara’t per submergir-te en un món on l’amor transcendeix la mort i cada elecció pot ser la diferència entre la salvació i la perdició.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content