Ordinador PlayStation Xbox

Banishers: Ghosts of New Eden promet una aventura d’amor i fantasmes

Focus Entertainment juntament amb DON’T NOD han revelat un nou tràiler de Banishers: Ghosts of New Eden, un RPG d’acció que teixeix una narrativa intensa i emotiva. El joc convida els jugadors a explorar la història d’Antea i Red, dos caçadors de fantasmes i amants la destinació dels quals es veu tràgicament alterada, portant-los a prendre decisions que afectaran tant als vius com als morts.

Ambientat l’any 1695 a New Eden, el joc desafia els jugadors a enfrontar-se a dilemes morals i a la possibilitat de sacrificar les lleis de la vida i la mort per amor. El llançament està programat per al 13 de febrer a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC, amb reserves ja obertes per a totes les plataformes. Prepara’t per submergir-te en un món on l’amor transcendeix la mort i cada elecció pot ser la diferència entre la salvació i la perdició.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.