Nintendo

LEGO Animal Crossing s’estrenarà l’1 de març

LEGO ha anunciat la data oficial de llançament dels conjunts de la sèrie Animal Crossing. A partir de l’1 de març de 2024, els fans del estimat videojoc podran donar vida als seus personatges i entorns preferits amb cinc conjunts de LEGO.

La gamma inclou “Bunnie’s Outdoor Activities” amb un preu de 19,99 euros, on els jugadors poden ajudar a muntar un campament amb eines del joc. Per 29,99 euros, “Paseo en barca con el Capitán” ofereix una aventura marítima, completa amb activitats de pesca i cerca del tresor.

Per 74,99 euros, “MiniNook y casa de Minina” ofereix una construcció més substancial, permetent als fans recrear la botiga icònica i la casa de Minina, participant en jocs imaginatius amb les miniatures de Tom Nook i Minina. “La visita de Canela” té un preu de 39,99 euros, i convida els jugadors a la casa de Fauna amb Canela, i alguns elements interactius.

Per a un toc festiu, “Fiesta de cumpleaños de Azulino” està disponible per 14,99 euros, on els menuts poden celebrar amb Azulino i gaudir d’accessoris temàtics. A més, aquells que facin una reserva rebran un conjunt exclusiu com a bonificació.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.