Nintendo

LEGO Animal Crossing s’estrenarà l’1 de març

LEGO ha anunciat la data oficial de llançament dels conjunts de la sèrie Animal Crossing. A partir de l’1 de març de 2024, els fans del estimat videojoc podran donar vida als seus personatges i entorns preferits amb cinc conjunts de LEGO.

La gamma inclou “Bunnie’s Outdoor Activities” amb un preu de 19,99 euros, on els jugadors poden ajudar a muntar un campament amb eines del joc. Per 29,99 euros, “Paseo en barca con el Capitán” ofereix una aventura marítima, completa amb activitats de pesca i cerca del tresor.

Per 74,99 euros, “MiniNook y casa de Minina” ofereix una construcció més substancial, permetent als fans recrear la botiga icònica i la casa de Minina, participant en jocs imaginatius amb les miniatures de Tom Nook i Minina. “La visita de Canela” té un preu de 39,99 euros, i convida els jugadors a la casa de Fauna amb Canela, i alguns elements interactius.

Per a un toc festiu, “Fiesta de cumpleaños de Azulino” està disponible per 14,99 euros, on els menuts poden celebrar amb Azulino i gaudir d’accessoris temàtics. A més, aquells que facin una reserva rebran un conjunt exclusiu com a bonificació.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content