Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

One Piece Pirate Warriors 4 s’amplia amb el DLC One Piece Film: Red Pack

Els fans de One Piece Pirate Warriors 4 poden alegrar-se, ja que el darrer contingut descarregable (DLC), inspirat en la pel·lícula One Piece Film: Red, ja està disponible. El One Piece Film: Red Pack introdueix nous personatges i pistes de música.

El nou paquet de DLC inclou tres personatges: Uta, Shanks i Koby, cadascun aportant les seves habilitats úniques a l’àmplia llista de personatges del joc. A més, el One Piece Film: Red Anime Song Pack, ofereix pistes de la pel·lícula com a opcions de música de fons dins del joc. Aquestes pistes es poden configurar per sonar durant les batalles.

El One Piece Film: Red Pack també forma part del Character Pass 2 per a One Piece Pirate Warriors 4, que inclou tres paquets de personatges de DLC amb un total de nou personatges nous. Com a bonificació, també proporciona un vestit per a Trafalgar Law.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.