Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

One Piece Pirate Warriors 4 s’amplia amb el DLC One Piece Film: Red Pack

Els fans de One Piece Pirate Warriors 4 poden alegrar-se, ja que el darrer contingut descarregable (DLC), inspirat en la pel·lícula One Piece Film: Red, ja està disponible. El One Piece Film: Red Pack introdueix nous personatges i pistes de música.

El nou paquet de DLC inclou tres personatges: Uta, Shanks i Koby, cadascun aportant les seves habilitats úniques a l’àmplia llista de personatges del joc. A més, el One Piece Film: Red Anime Song Pack, ofereix pistes de la pel·lícula com a opcions de música de fons dins del joc. Aquestes pistes es poden configurar per sonar durant les batalles.

El One Piece Film: Red Pack també forma part del Character Pass 2 per a One Piece Pirate Warriors 4, que inclou tres paquets de personatges de DLC amb un total de nou personatges nous. Com a bonificació, també proporciona un vestit per a Trafalgar Law.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content