Sector

Microsoft acomiada 1900 treballadors de la seva divisió de videojocs

Segons ha publicat IGN, Microsoft ha confirmat l’acomiadament d’aproximadament 1.900 empleats dins de la seva divisió de videojocs. Segons el cap de Xbox, Phil Spencer, aquesta decisió forma part d’una estratègia més àmplia per racionalitzar les operacions i adaptar-se a la indústria. S’espera que els acomiadaments afectin diversos nivells de la plantilla de treball dels videojocs de l’empresa, tot i que no s’han revelat detalls específics sobre les posicions i els departaments afectats. El president de Activision Blizzard, Mike Ybarra, ha anunciat mitjançant Twitter que abandona la companyia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.