Ressenyes

Ressenya – Hidden Through Time 2: Myths & Magic

Hidden Through Time 2: Myths & Magic és una seqüela que agafa tot el que va fer bé del seu predecessor i li afegeix un toc de màgia. Desenvolupat per Rogueside, aquesta aventura d’apuntar i clicar amplia la fórmula original introduint nous escenaris i mecàniques que fan la cerca d’objectes amagats més entretinguda i, de vegades, més desafiant.

La premissa del joc és realment senzilla: els jugadors són presentats amb nivells intrincadament dissenyats, cadascun ple d’objectes i personatges de diversos entorns mitològics i màgics. Des de regnes de la mitologia grega fins a paisatges fantàstics, els nivells del joc són una delícia visual, amb cada escena elaborada amb atenció al detall i un toc d’humor. La nostra tasca serà trobar tots els objectes de la llista que se’ns presenta.

Amagat entre el temps, sí

Una de les característiques destacades de Hidden Through Time 2 és el seu l’estil artístic. Els gràfics són plens de color i vida, amb gran qualitat independentment del zoom de la càmera. Això és crucial, ja que el joc sovint requereix que els jugadors revisin cada polzada de la pantalla per trobar els objectes ben amagats de la seva llista.

La seqüela introdueix una nova mecànica que afegeix profunditat al joc: la capacitat de canviar entre diferents hores dins del mateix nivell. Aquesta funció no només serveix com una manera intel·ligent per explicar una història, sinó que també duplica les àrees que els jugadors han de cercar, ja que alguns objectes només es poden trobar depenent de l’hora del dia. Encara que això podria haver estat un punt de frustració, el joc ho mitiga proporcionant icones que indiquen la disponibilitat dels objectes.

Punts a favor i contra

El joc també inclou un editor de nivells, conegut com el mode “Arquitecte”, que permet als jugadors crear i compartir els seus propis nivells. Aquesta funció té el potencial d’estendre significativament la vida útil del joc, ja que el contingut creat per la comunitat pot proporcionar una font inesgotable de nous nivells. No obstant això, la interfície de l’editor pot ser una mica molesta d’utilitzar amb un comandament.

Malgrat els punts forts del joc, hi ha algunes àrees on trontolla. La falta d’un sistema de codificació de colors per als objectes és una oportunitat perduda que podria haver simplificat el procés de cerca. A més, la dependència del joc en l’agudesa visual pot ser un problema, ja que alguns objectes són increïblement petits i poden ser difícils de detectar. Persones amb problemes a la vista poden patir depenent dels objectes necessaris.

Conclusió

Concloent, Hidden Through Time 2: Myths & Magic és una seqüela que agradarà als fans del gènere. Els seus entorns detallats, la funció de canvi de temps i la seva presentació, fan que sigui un successor digne de l’original. Encara que té alguns problemes menors que podrien ser resolts, l’encant general del joc i el potencial de contingut impulsat per la comunitat el fan un títol que pot proporcionar hores d’entreteniment per als entusiastes dels trencaclosques.

Hidden Through Time 2: Myths & Magic

Hidden Through Time 2: Myths & Magic és una excel·lent seqüela, amb nous escenaris i mecàniques. El joc destaca per la seva estètica, així com per l’editor de nivells que ofereix. Tot i que presenta alguns inconvenients, promet hores de diversió als aficionats dels jocs de trencaclosques.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Hidden Through Time 2: Myths & Magic és una excel·lent seqüela, amb nous escenaris i mecàniques. El joc destaca per la seva estètica, així com per l’editor de nivells que ofereix. Tot i que presenta alguns inconvenients, promet hores de diversió als aficionats dels jocs de trencaclosques.

3.9

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per