PlayStation Sector

PlayStation Productions i Screen Gems estan desenvolupant una pel·lícula de Until Dawn

Tal com ha publicat Hollywood Reporter, PlayStation Productions s’ha unit a Screen Gems per portar el popular joc d’horror, Until Dawn, a la pantalla gran. La pel·lícula serà dirigida per David F. Sandberg, conegut pel seu treball a Shazam!. Gary Dauberman està previst que revisi el guió, originalment escrit per Blair Butler, qui va escriure la pel·lícula d’horror de 2022, The Invitation. La pel·lícula es descriu com un homenatge madur al gènere de l’horror.

Until Dawn, llançat el 25 d’agost de 2015 per a PlayStation 4, és un joc d’horror de supervivència impulsat per la narrativa on les decisions dels jugadors influeixen directament en el destí dels seus personatges. El joc és conegut per la seva trama i la seva jugabilitat on les decisions condueixen a conseqüències significatives al llarg de la història.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.