Mòbil Núvol Ordinador

Utomik afegeix Turnip Boy Robs a Bank al seu catàleg

El servei de subscripció de videojocs Utomik, ha ampliat la seva biblioteca amb l’addició del joc d’acció i aventures Turnip Boy Robs a Bank. El joc està disponible per jugar a partir d’avui, convidant els jugadors a unir-se a Turnip Boy i la banda Pickled mentre es llancen en un excèntric atracament a un banc.

Els jugadors poden esperar una barreja d’humor i caos mentre naveguen pel Botanical Bank, participant en tirotejos i superant obstacles amb una gamma d’armes estrambòtiques. El joc promet una experiència per a un sol jugador plena de crims i jugabilitat roguelite.

Utomik continua ampliant la seva col·lecció, amb més de 1400 títols, incloent-hi més de 300 jocs basats a la núvol. El servei ofereix una prova gratuïta de 14 dies, amb plans de subscripció que comencen a 4,99 euros al mes, permetent als jugadors gaudir d’una experiència sense costures a través de PC, mòbils i Smart TVs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.