Mòbil Núvol Ordinador

Utomik afegeix Turnip Boy Robs a Bank al seu catàleg

El servei de subscripció de videojocs Utomik, ha ampliat la seva biblioteca amb l’addició del joc d’acció i aventures Turnip Boy Robs a Bank. El joc està disponible per jugar a partir d’avui, convidant els jugadors a unir-se a Turnip Boy i la banda Pickled mentre es llancen en un excèntric atracament a un banc.

Els jugadors poden esperar una barreja d’humor i caos mentre naveguen pel Botanical Bank, participant en tirotejos i superant obstacles amb una gamma d’armes estrambòtiques. El joc promet una experiència per a un sol jugador plena de crims i jugabilitat roguelite.

Utomik continua ampliant la seva col·lecció, amb més de 1400 títols, incloent-hi més de 300 jocs basats a la núvol. El servei ofereix una prova gratuïta de 14 dies, amb plans de subscripció que comencen a 4,99 euros al mes, permetent als jugadors gaudir d’una experiència sense costures a través de PC, mòbils i Smart TVs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content