PlayStation

Touhou Luna Nights s’estrenarà a PlayStation el 25 de gener

L’aclamat metroidvania, Touhou Luna Nights, arribarà oficialment a PlayStation 4 i PlayStation 5 el 25 de gener de 2024. Desenvolupat per Team Ladybug i WSS playground, i publicat sota el segell de Why so serious, Inc., el joc ha estat àmpliament esperat pels fans de Touhou.

Touhou Luna Nights ja ha tingut un impacte significatiu a Steam, assegurant-se més de 10.000 ressenyes. La versió de PlayStation ha estat una gran petició de la comunitat, i els desenvolupadors estan emocionats de finalment complir aquests desitjos.

El joc presenta Sakuya Izayoi, un personatge recurrent del projecte Touhou, que es troba en un món similar a Gensokyo, però amb les seves habilitats de manipulació del temps tancades. Els jugadors navegaran per aquest món misteriós, utilitzant els poders de parada del temps de Sakuya i les seves habilitats de llançament de ganivets per superar els reptes i enfrontar-se a personatges familiars de Touhou en batalles de caps animades de manera espectacular.

El sistema Graze, un element bàsic de la sèrie Touhou, afegeix una capa extra d’emoció, permetent als jugadors esquivar per poc els atacs enemics per restaurar HP i MP. Aquest sistema fomenta un estil de joc emocionant i dinàmic que tant els fans de la sèrie com els nous jugadors gaudiran.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.