PlayStation Xbox

Song of Nunu: A League of Legends Story arribarà a PlayStation i Xbox el 31 de gener

Riot Forge i Tequila Works han anunciat que Song of Nunu: A League of Legends Story estarà disponible a partir del 31 de gener a PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 i Xbox One.

Ja disponible a Switch i PC a través de Steam, Epic Games Store i GOG, Song of Nunu és una aventura d’un sol jugador ambientada a l’univers de League of Legends. Els jugadors es posen a la pell de Nunu i el seu millor amic Willump en un viatge a través de Freljord, una regió coneguda pels seus paisatges gelats i hostils. El joc se centra en els temes de la família, l’amistat i la màgia, mentre els jugadors descobreixen la veritat sobre el passat de Nunu i Willump.

Les característiques clau del joc inclouen la capacitat de forjar un llaç entre Nunu i Willump, explorar un món encantador, i trobar-se amb els llegendaris campions de League of Legends. El joc promet una barreja de trencaclosques, exploració i jugabilitat impulsada per la narrativa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content