PlayStation Xbox

Song of Nunu: A League of Legends Story arribarà a PlayStation i Xbox el 31 de gener

Riot Forge i Tequila Works han anunciat que Song of Nunu: A League of Legends Story estarà disponible a partir del 31 de gener a PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 i Xbox One.

Ja disponible a Switch i PC a través de Steam, Epic Games Store i GOG, Song of Nunu és una aventura d’un sol jugador ambientada a l’univers de League of Legends. Els jugadors es posen a la pell de Nunu i el seu millor amic Willump en un viatge a través de Freljord, una regió coneguda pels seus paisatges gelats i hostils. El joc se centra en els temes de la família, l’amistat i la màgia, mentre els jugadors descobreixen la veritat sobre el passat de Nunu i Willump.

Les característiques clau del joc inclouen la capacitat de forjar un llaç entre Nunu i Willump, explorar un món encantador, i trobar-se amb els llegendaris campions de League of Legends. El joc promet una barreja de trencaclosques, exploració i jugabilitat impulsada per la narrativa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.