Nintendo Ordinador PlayStation

Bandai Namco anuncia el llançament de Gundam Breaker 4 per al 2024

Bandai Namco anuncia el llançament de Gundam Breaker 4 per al 2024

Bandai Namco ha anunciat oficialment el llançament de Gundam Breaker 4, la darrera entrega de la popular sèrie de jocs d’acció. Desenvolupat per CRAFTS & MEISTER, el joc està previst que es llanci el 2024 i estarà disponible a la Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de Steam.

Gundam Breaker 4 promet lliurar batalles intenses on els jugadors poden construir i personalitzar els seus models Gunpla per lluitar contra hordes d’enemics i formidables caps. El joc oferirà suport tant per a partides individuals com per a partides multijugador cooperatives de fins a tres amics. Posant l’accent en la personalització, el títol oferirà una àmplia col·lecció de mobile suits i peces perquè els jugadors puguin crear el seu Gunpla ideal. A més, s’introduirà un nou mode diorama per millorar l’experiència del jugador.

L’anunci arriba mentre la franquícia Mobile Suit Gundam celebra el seu 45è aniversari. Des de la seva creació el 1979, la sèrie s’ha expandit a més de 50 sèries de televisió, pel·lícules i OVAs, i ha donat lloc a una important línia de productes, incloent els populars kits de models Gunpla.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.