Ordinador PlayStation Xbox

Flintlock: The Siege of Dawn es mostra en un nou tràiler

Avui s’ha revelat un tràiler de jugabilitat totalment nou per a Flintlock: The Siege of Dawn, el pròxim RPG d’acció souls-lite creat pel desenvolupador independent A44 Games en col·laboració amb l’editor Kepler Interactive. En el nou tràiler, els jugadors tenen una visió fresca del poderós duo format per la protagonista Nor Vanek i el seu misteriós company Enki, mentre utilitzen noves habilitats màgiques i tàctiques, per enfrontar-se a nous enemics ferotges a la zona de Wanderer’s Rest. A més, es mostra un tast de les noves opcions de cosmètics i equipament.

Flintlock: The Siege of Dawn es llançarà a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC (a través de Steam i Epic Games Store) a l’estiu de 2024. A més, estarà disponible des del primer dia amb Xbox Game Pass.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content