PlayStation Xbox

Dragon Ball FighterZ arriba a PS5 i Xbox Series

El popular joc de lluita de Arc System Works, Dragon Ball FighterZ, ha fet el seu debut digital a les consoles PlayStation 5 i Xbox Series.

Els jugadors que hagin comprat anteriorment Dragon Ball FighterZ per a PlayStation 4 o Xbox One poden alegrar-se, ja que tenen dret a una actualització gratuïta a les noves versions de consola, assegurant que puguin continuar les seves batalles amb les noves versions del joc.

Dragon Ball FighterZ és conegut pels seus gràfics d’anime d’alta qualitat i una jugabilitat atractiva que és fàcil d’aprendre però difícil de dominar. El joc ofereix combats de tres contra tres amb suport, permetent als jugadors construir el seu equip de somni i dominar combinacions. També ofereix emocionants funcions en línia, incloent-hi partides classificatòries i una partida de festa de sis jugadors, satisfent diverses preferències dels jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content