PlayStation Xbox

Dragon Ball FighterZ arriba a PS5 i Xbox Series

Dragon Ball FighterZ arriba a PS5 i Xbox Series

El popular joc de lluita de Arc System Works, Dragon Ball FighterZ, ha fet el seu debut digital a les consoles PlayStation 5 i Xbox Series.

Els jugadors que hagin comprat anteriorment Dragon Ball FighterZ per a PlayStation 4 o Xbox One poden alegrar-se, ja que tenen dret a una actualització gratuïta a les noves versions de consola, assegurant que puguin continuar les seves batalles amb les noves versions del joc.

Dragon Ball FighterZ és conegut pels seus gràfics d’anime d’alta qualitat i una jugabilitat atractiva que és fàcil d’aprendre però difícil de dominar. El joc ofereix combats de tres contra tres amb suport, permetent als jugadors construir el seu equip de somni i dominar combinacions. També ofereix emocionants funcions en línia, incloent-hi partides classificatòries i una partida de festa de sis jugadors, satisfent diverses preferències dels jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.