Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Les Tortugues Ninja tornen amb un nou joc l’abril del 2024

Les Tortugues Ninja tornen amb un nou joc l’abril del 2024

Els icònics herois de mitja closca estan a punt de fer un retorn al món dels videojocs. El nou joc, Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants, està previst que es llanci el 23 d’abril del 2024 i estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC a través de Steam.

Aquesta versió ampliada del clàssic arcade del 2017 de Raw Thrills inclourà les Tortugues de la sèrie de Nickelodeon del 2012, amb les veus dels actors de la sèrie, incloent-hi Seth Green i Sean Astin. Els jugadors podran gaudir del doble de caos amb sis etapes i 13 batalles contra caps, incloent-hi tres etapes totalment noves i sis batalles contra caps addicionals que no es van veure en el llançament original de l’arcade.

Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants promet oferir una jugabilitat d’acció local cooperativa plena d’emoció per a fins a quatre jugadors, permetent que els amics es reuneixin al sofà i lluitin contra onades d’enemics fent servir atacs únics per a cada tortuga.

Meridiem Games ha confirmat una edició física del joc per consoles PlayStation i Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.