Ordinador

Epic Games regala dos jocs imprescindibles

Epic Games regala dos jocs imprescindibles

L’Epic Games Store ha anunciat que dos títols molt populars estan disponibles de manera gratuïta durant aquesta setmana. Els jugadors podran afegir a les seves biblioteques digitals tant Doki Doki Literature Club Plus com el Lost Castle sense cap cost addicional.

Doki Doki Literature Club Plus és una versió ampliada i millorada de la novel·la visual que va captivar a milions de jugadors amb la seva història única i els seus girs argumentals. Aquesta nova versió inclou contingut extra, millores visuals i més música, oferint una experiència encara més immersiva.

Per altra banda, Lost Castle ofereix una experiència completament diferent amb la seva barreja d’acció RPG i roguelike. Els jugadors es llancen a les profunditats d’un castell ple de monstres i tresors, amb un estil artístic dibuixat a mà que li dona un encant únic. Amb elements de joc cooperatiu i una jugabilitat que canvia a cada partida, Lost Castle promet hores d’entreteniment i desafiaments.

La promoció comença avui i estarà disponible fins a la setmana vinent, donant als usuaris de la plataforma suficient temps per reclamar aquests dos jocs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.