Ordinador

Epic Games regala dos jocs imprescindibles

L’Epic Games Store ha anunciat que dos títols molt populars estan disponibles de manera gratuïta durant aquesta setmana. Els jugadors podran afegir a les seves biblioteques digitals tant Doki Doki Literature Club Plus com el Lost Castle sense cap cost addicional.

Doki Doki Literature Club Plus és una versió ampliada i millorada de la novel·la visual que va captivar a milions de jugadors amb la seva història única i els seus girs argumentals. Aquesta nova versió inclou contingut extra, millores visuals i més música, oferint una experiència encara més immersiva.

Per altra banda, Lost Castle ofereix una experiència completament diferent amb la seva barreja d’acció RPG i roguelike. Els jugadors es llancen a les profunditats d’un castell ple de monstres i tresors, amb un estil artístic dibuixat a mà que li dona un encant únic. Amb elements de joc cooperatiu i una jugabilitat que canvia a cada partida, Lost Castle promet hores d’entreteniment i desafiaments.

La promoció comença avui i estarà disponible fins a la setmana vinent, donant als usuaris de la plataforma suficient temps per reclamar aquests dos jocs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.