Sector Xbox

Xbox ens treurà de dubtes el 15 de febrer

Xbox ens treurà de dubtes el 15 de febrer

Microsoft ha anunciat una edició especial del seu pòdcast, programada pel 15 de febrer a les 21:00 hores. L’esdeveniment comptarà amb figures clau de l’empresa, incloent-hi Phil Spencer, Sarah Bond i Matt Booty, per compartir “actualitzacions sobre el negoci de Xbox”. L’edició especial del pòdcast estarà disponible a YouTube.

S’espera que el pòdcast proporcioni més informació sobre la visió de Microsoft per al futur de Xbox, un tema sobre el qual Phil Spencer havia promès elaborar anteriorment. Aquest anunci arriba enmig de rumors que diversos títols de Xbox d’alt perfil podrien ser llançats en altres consoles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.