Núvol Ordinador Xbox

Les novetats de febrer de Game Pass

Game Pass

Xbox Game Pass està a punt de rebre una gran quantitat de nous títols aquest febrer. Entre les noves arribades es troba Anuchard, un joc d’acció i aventures on els jugadors hauran de lluitar contra monstres i resoldre trencaclosques en un intent de restaurar el regne caigut d’Anuchard.

Els entusiastes de les curses poden esperar Train Sim World 4, que arribarà el 7 de febrer, oferint emocions a altes velocitats i una sèrie d’eines creatives. Resident Evil 3 torna el 13 de febrer, convidant els jugadors a sobreviure als horrors de Raccoon City i a la persecució de Nemesis.

Per aquells que busquin una experiència més tranquil·la, A Little To The Left estarà disponible el 14 de febrer, oferint una aventura acollidora de trencaclosques. El mateix dia, Bloodstained: Ritual of the Night torna a la biblioteca de Game Pass, oferint una rica experiència d’acció RPG amb elements de metroidvania.

El 15 de febrer, PlateUp! arribarà a la biblioteca de Game Pass, aportant un caòtic joc de simulació de restauració, sigui per a 1 o 4 persones. El 20 de febrer, serà el torn de Return to Grace, un joc d’aventures en primera persona on explorarem un món retro amb elements de ciència-ficció.

Finalment, MLB The Show 24 arribarà a Game Pass el primer dia, amb Vladimir Guerrero Jr. a la portada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.