Núvol Ordinador Xbox

Les novetats de febrer de Game Pass

Game Pass

Xbox Game Pass està a punt de rebre una gran quantitat de nous títols aquest febrer. Entre les noves arribades es troba Anuchard, un joc d’acció i aventures on els jugadors hauran de lluitar contra monstres i resoldre trencaclosques en un intent de restaurar el regne caigut d’Anuchard.

Els entusiastes de les curses poden esperar Train Sim World 4, que arribarà el 7 de febrer, oferint emocions a altes velocitats i una sèrie d’eines creatives. Resident Evil 3 torna el 13 de febrer, convidant els jugadors a sobreviure als horrors de Raccoon City i a la persecució de Nemesis.

Per aquells que busquin una experiència més tranquil·la, A Little To The Left estarà disponible el 14 de febrer, oferint una aventura acollidora de trencaclosques. El mateix dia, Bloodstained: Ritual of the Night torna a la biblioteca de Game Pass, oferint una rica experiència d’acció RPG amb elements de metroidvania.

El 15 de febrer, PlateUp! arribarà a la biblioteca de Game Pass, aportant un caòtic joc de simulació de restauració, sigui per a 1 o 4 persones. El 20 de febrer, serà el torn de Return to Grace, un joc d’aventures en primera persona on explorarem un món retro amb elements de ciència-ficció.

Finalment, MLB The Show 24 arribarà a Game Pass el primer dia, amb Vladimir Guerrero Jr. a la portada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content