Sector

Starfield i altres jocs de Xbox podrien arribar aviat a PlayStation 5 i Nintendo Switch

Segons ha publicat en exclusiva XboxEra, sembla que Microsoft es prepara per llançar el seu joc d’exploració espacial, Starfield, a PlayStation 5. Aquest moviment marcaria un canvi significatiu d’estratègia per a l’empresa, que tradicionalment s’ha conegut per mantenir els seus títols exclusius per a Xbox i PC.

La decisió arriba enmig d’una sèrie de rumors i especulacions dins de la comunitat de jugadors. L’aproximació de Microsoft a llançar Starfield en una consola competidora suggereix una nova direcció per al gegant tecnològic. El llançament està previst per al primer trimestre d’enguany, amb l’esperança que es faci aviat un anunci oficial.

Per altra banda, The Verge, també ha publicat un article esmentant que l’esperat joc de Indiana Jones, desenvolupat per Bethesda, també acabarà arribant a PlayStation 5 uns mesos després que a Xbox i PC.

Tots dos articles esmenten que el primer joc a estrenar-se en diferents plataformes serà Hi-Fi RUSH, el qual en els últims dies ha estat envoltat d’especulacions després de la filtració de diferent contingut promocional fent referència a altres consoles.

Tot plegat, s’espera que Xbox faci l’anunci d’aquesta nova estratègia de llançaments al llarg d’aquest mes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Xbox ens treurà de dubtes el 15 de febrer - Nou Joc

    05/02/2024

    […] Starfield i altres jocs de Xbox podrien arribar aviat a PlayStation 5 i Nintendo Switch […]

Els comentaris estan tancats.