Ordinador PlayStation Realitat Virtual

Metro Awakening: la preqüela de Realitat Virtual que explora els orígens de la sèrie

L’univers de Metro s’amplia amb l’anunci de Metro Awakening, una preqüela de realitat virtual que promet portar els jugadors als inicis d’aquesta aclamada saga. Anunciat durant l’esdeveniment State of Play de Sony, el joc és desenvolupat per Vertigo Games en col·laboració amb Deep Silver i es llançarà a finals de 2024 per a PS VR2, Meta Quest 2 i 3, i PC VR.

Creat sota la ploma de Dmitry Glukhovsky, autor de la sèrie Metro, Metro Awakening ofereix una història original que serveix com a preqüela del popular Metro 2033. Els jugadors es posaran a la pell de Serdar, un metge a la recerca de la seva esposa en els perillosos túnels sota un Moscou devastat. L’experiència promet mantenir l’essència de Metro amb una barreja d’exploració, narrativa i combat sigil·lós, tot potenciat per la tecnologia de realitat virtual.

Glukhovsky no només aporta la història, sinó que també assessora en l’adaptació dels elements distintius de la franquícia per assegurar una experiència autèntica i fidel a la sèrie. Amb una intensitat immersiva, Metro Awakening convida els jugadors a submergir-se en un món postapocalíptic i enfrontar-se als reptes de la supervivència en un entorn virtualment tangible.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.