Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

SEGA anuncia Sonic X Shadow Generations per a diverses plataformes

SEGA ha presentat Sonic X Shadow Generations, una edició remasteritzada de l’èxit de 2011 Sonic Generations, que es llançarà aquesta tardor per a PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC a través de Steam.

El joc presenta una nova campanya narrativa on els jugadors controlen Shadow the Hedgehog, equipat amb nous poders i habilitats. La història segueix Shadow mentre enfronta el seu passat i lluita contra Black Doom per salvar el món. A més, la remasterització inclou versions millorades de les etapes 2D i 3D originals de Sonic Generations, amb gràfics millorats i contingut addicional.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.