Sector

Remedy Entertainment adquireix tots els drets de Control

Remedy Entertainment ha anunciat l’adquisició de tots els drets de la franquícia Control de 505 Games. Aquesta transacció inclou els drets de publicació, distribució, màrqueting i altres per al joc original Control, així com els projectes futurs anomenats Condor i Control 2.

L’acord entre les dues companyies resulta en la terminació immediata dels acords de publicació existents pels títols esmentats. 505 Games continuarà publicant el Control original fins a finals del 2024 i gestionarà els acords comercials existents fins a la seva caducitat. Després, Remedy tindrà el control complet de la franquícia sense cap obligació addicional amb 505 Games.

El valor de l’acord és d’aproximadament 17 milions d’euros, la quantitat que 505 Games va invertir en el desenvolupament de Condor i Control 2, incloent-hi un petit extra. Remedy compensarà alguns dels deutes amb el preu de compra, reduint l’impacte immediat en el flux de caixa. El pagament del preu net de compra es realitzarà en tres terminis durant el proper any.

El CEO de Remedy, Tero Virtala, ha expressat el seu agraïment a 505 Games per la seva col·laboració des del 2017, la qual va ajudar a establir Control com una franquícia d’èxit. Amb més de 4 milions d’unitats venudes i importants ingressos generats, l’adquisició s’ajusta a l’estratègia de Remedy de tenir més control sobre les seves propietats intel·lectuals i les decisions empresarials.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content