PlayStation

PlayStation Plus revela la llista de jocs de març

PlayStation Plus revela la llista de jocs de març

PlayStation ha anunciat una emocionant llista de jocs disponibles a PlayStation Plus per a març. A partir del 5 de març, els subscriptors podran submergir-se en una varietat d’experiències de joc, des de curses d’alta velocitat fins a aventures d’horror sigil·loses.

Els entusiastes de les curses poden esperar amb il·lusió l’EA Sports F1 23, que promet oferir la darrera simulació de curses de Fórmula 1. Per a aquells que gaudeixen del combat intens i de curta distància, el Sifu ofereix acció de arts marcials on cada lluita podria ser la darrera.

Els fans de l’horror i el sigil poden endinsar-se en el món misteriós de Hello Neighbor 2, una seqüela que convida els jugadors a desxifrar els secrets del poble aparentment tranquil de Raven Brooks. I per als amants de l’acció de ciència-ficció, Destiny 2: Witch Queen estarà disponible per afegir emoció.

Aquests jocs estaran accessibles per a tots els membres de PlayStation Plus fins a l’1 d’abril. És important assenyalar que es requereix Destiny 2 per jugar a l’expansió Witch Queen, però es pot descarregar sense cost addicional des de la PlayStation Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.