PlayStation

PlayStation Plus revela la llista de jocs de març

PlayStation ha anunciat una emocionant llista de jocs disponibles a PlayStation Plus per a març. A partir del 5 de març, els subscriptors podran submergir-se en una varietat d’experiències de joc, des de curses d’alta velocitat fins a aventures d’horror sigil·loses.

Els entusiastes de les curses poden esperar amb il·lusió l’EA Sports F1 23, que promet oferir la darrera simulació de curses de Fórmula 1. Per a aquells que gaudeixen del combat intens i de curta distància, el Sifu ofereix acció de arts marcials on cada lluita podria ser la darrera.

Els fans de l’horror i el sigil poden endinsar-se en el món misteriós de Hello Neighbor 2, una seqüela que convida els jugadors a desxifrar els secrets del poble aparentment tranquil de Raven Brooks. I per als amants de l’acció de ciència-ficció, Destiny 2: Witch Queen estarà disponible per afegir emoció.

Aquests jocs estaran accessibles per a tots els membres de PlayStation Plus fins a l’1 d’abril. És important assenyalar que es requereix Destiny 2 per jugar a l’expansió Witch Queen, però es pot descarregar sense cost addicional des de la PlayStation Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content