Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Un dels millors JRPG dels últims anys arribarà aviat a Game Pass i PlayStation Plus

Un dels millors JRPG dels últims anys arribarà aviat a Game Pass i PlayStation Plus

Bandai Namco ha anunciat que el seu aclamat títol, Tales of Arise, estarà disponible a través del servei de subscripció Game Pass de Microsoft i també a PlayStation Plus a partir del 20 de febrer.

Aquesta incorporació significa que els subscriptors de Game Pass per Xbox, PC i el servei de jocs en el núvol podran jugar a Tales of Arise sense cap cost addicional. Això representa una oportunitat excel·lent per a aquells jugadors que encara no han tingut l’oportunitat de submergir-se en el ric món i la profunda narrativa que ofereix aquesta última entrega de la saga Tales.

Per als usuaris de PlayStation, la notícia no és menys emocionant. Tales of Arise també formarà part del catàleg de PlayStation Plus, permetent als seus subscriptors gaudir del joc en les consoles de Sony. Això marca un pas important en la col·laboració entre plataformes i editores, ampliant l’accés a títols de gran qualitat per a una base més àmplia d’usuaris.

Des del seu llançament, Tales of Arise ha rebut elogis tant per part de la crítica com dels jugadors, destacant per la seva direcció artística, sistema de combat i una història captivadora que segueix la lluita de dos protagonistes de mons diferents, units per canviar el seu destí i el del seu poble.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.