Sector Xbox

Xbox detalla els seus plans de futur apostant per diferents plataformes

Després de setmanes de rumors i suposades filtracions, els directius de Xbox ens han tret de dubtes. En una edició especial del pòdcast oficial de Xbox, la companyia ha detallat els seus plans de futur.

Per començar, Xbox ha anunciat que Diablo IV estarà disponible a Xbox Game Pass a partir del 28 de març. Això marca l’inici d’un nou capítol per als subscriptors de Xbox Game Pass, ja que poden esperar tant nous llançaments com jocs clàssics del catàleg d’Activision Blizzard.

El pòdcast també ha parlat sobre l’exclusivitat dels jocs, el futur de les consoles de Xbox, així com els llançaments principals de 2024. Els jugadors poden esperar títols com Senua’s Saga: Hellblade II, Indiana Jones and the Great Circle, Avowed, Ara: History Untold i Towerborne, a més d’actualitzacions per a les franquícies establertes com Call of Duty, Minecraft, Forza, The Elder Scrolls Online i Microsoft Flight Simulator.

El compromís de Xbox a arribar a altres comunitats es reforça amb els seus plans per portar quatre jocs de Xbox a altres plataformes, ampliant l’audiència i potencialment invertint en futures versions d’aquests jocs o altres títols propis. Ni Starfield ni el futur joc de Indiana Jones formen part d’aquests quatre jocs. Aquest moviment s’ajusta a l’aproximació de Xbox a l’exclusivitat i la preservació dels jocs. Tanmateix, l’empresa assegura que Game Pass continuarà sent exclusiu de les seves plataformes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content