Nintendo PlayStation Xbox

Xbox amplia la seva biblioteca de jocs a les plataformes Nintendo Switch i PlayStation

Xbox amplia la seva biblioteca de jocs a les plataformes Nintendo Switch i PlayStation

En un moviment significatiu, Xbox ha anunciat el pròxim llançament de quatre títols de Xbox per a les consoles Nintendo Switch i PlayStation. Aquesta primavera, els jugadors d’aquestes plataformes tindran l’oportunitat de gaudir d’una gamma de jocs que abans eren exclusius de Xbox i PC.

El joc d’aventura impulsat per la narrativa Pentiment d’Obsidian Entertainment està previst que es llanci a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch el 22 de febrer. Seguint de prop, Hi-Fi RUSH, el joc d’acció basat en el ritme de Tango Gameworks/Bethesda Softworks, estarà disponible a PlayStation 5 a partir del 19 de març, amb opcions de reserva el 22 de febrer.

Grounded d’Obsidian Entertainment, una aventura de supervivència cooperativa que ja ha atret 20 milions de jugadors, ampliarà el seu abast a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch el 16 d’abril, amb suport per al joc creuat. En últim lloc, Sea of Thieves de Rare, un joc d’aventura de pirates de món compartit, amb una comunitat de més de 35 milions de jugadors, posarà rumb a PlayStation 5 el 30 d’abril.

Aquests jocs s’uneixen a altres franquícies multiplataforma com Minecraft, Call of Duty, Overwatch i Diablo. S’espera que la integració de funcions de joc creuat millori l’experiència multijugador, unint comunitats a través de diferents consoles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.