Ordinador PlayStation Xbox

L’expansió d’Elden Ring ‘Shadow of the Erdtree’ s’estrenarà el juny

Bandai Namco i FromSoftware han anunciat el pròxim llançament de l’esperada expansió de Elden Ring. Anomenada ‘Shadow of the Erdtree’, l’expansió està prevista per a un llançament mundial el 21 de juny.

La nova aventura convida els jugadors a explorar la “Terra de l’Ombra”, un món misteriós envoltat per l’Erdtree i marcat pels passos de la deessa Marika. Els jugadors enfrontaran noves amenaces, caps i descobriran el costat fosc de la història d’Elden Ring, seguint el camí de Miquella.

L’expansió arriba dos anys després del joc original, que ha rebut nombrosos premis, incloent-hi el Joc de l’Any als The Game Awards 2022 i el reconeixement del Golden Joystick Award 2022, el 26è D.I.C.E. Awards i els Game Developers Choice Awards 2023.

Shadow of the Erdtree estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S i PC a través de Steam. Les reserves ja estan disponibles, amb diverses edicions disponibles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content