Ordinador PlayStation Xbox

L’expansió d’Elden Ring ‘Shadow of the Erdtree’ s’estrenarà el juny

L’expansió d’Elden Ring ‘Shadow of the Erdtree’ s’estrenarà el juny

Bandai Namco i FromSoftware han anunciat el pròxim llançament de l’esperada expansió de Elden Ring. Anomenada ‘Shadow of the Erdtree’, l’expansió està prevista per a un llançament mundial el 21 de juny.

La nova aventura convida els jugadors a explorar la “Terra de l’Ombra”, un món misteriós envoltat per l’Erdtree i marcat pels passos de la deessa Marika. Els jugadors enfrontaran noves amenaces, caps i descobriran el costat fosc de la història d’Elden Ring, seguint el camí de Miquella.

L’expansió arriba dos anys després del joc original, que ha rebut nombrosos premis, incloent-hi el Joc de l’Any als The Game Awards 2022 i el reconeixement del Golden Joystick Award 2022, el 26è D.I.C.E. Awards i els Game Developers Choice Awards 2023.

Shadow of the Erdtree estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S i PC a través de Steam. Les reserves ja estan disponibles, amb diverses edicions disponibles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.