Ordinador Xbox

11 bit Studios presenta Creatures of Ava

11 bit studios anuncia Creatures of Ava, el darrer títol de la divisió editorial d’11 bit. Codesenvolupat pels estudis valencians Inverge i Chibig, Creatures of Ava és un joc d’acció i aventura on els jugadors han de domesticar criatures per salvar el seu món d’una infecció que consumeix la vida. Creatures of Ava es llançarà el 2024, inicialment disponible a Xbox Series X|S i Windows 11, i també amb Xbox Game Pass per a consola i PC.

Creatures of Ava és un joc de “salvament de criatures” que et convida a explorar un món ple de criatures salvatges. Aquestes criatures, abans pacífiques, ara cedeixen davant d’una infecció desconeguda que les fa comportar de manera agressiva. Un cop guarides, formen un lligam que et permet utilitzar les seves habilitats per travessar el planeta i resoldre reptes ambientals. Amb mecàniques de combat no agressives dissenyades per guarir en lloc de derrotar, i melodies autòctones de flauta que toques per domesticar les criatures, el joc posa de manifest la naturalesa de salvament de criatures.

El protagonista és en Vic, un aventurer de 22 anys que navega en una expedició al costat de la investigadora Tabitha. Junts, enfronteu la infecció que amenaça els habitants d’Ava. El joc fomenta l’exploració impulsada per la curiositat dels seus ecosistemes diferents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content