Ordinador PlayStation Xbox

Capcom mostra la jugabilitat de Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Capcom ha mostrat un nou tràiler de jugabilitat de Kunitsu-Gami: Path of the Goddess durant l’últim Partner Preview de Xbox, oferint una visió de l’univers inspirat en el Japó del joc. Situat en un terreny muntanyós infestat de monstres, aquest títol d’acció per a un sol jugador promet posar a prova el pensament estratègic i les habilitats de combat dels jugadors. Kunitsu-Gami: Path of the Goddess està previst per a llançar-se més endavant aquest any i serà accessible a través de Xbox Game Pass per a consola, PC i Núvol, així com a Xbox Series X|S, Windows, PlayStation 5 i PC a través de Steam.

Amb Soh com a protagonista, els jugadors s’embarquen en una missió per rescatar els habitants del poble i restaurar la tranquil·litat al costat de la “Donzella de la muntanya”, Yoshiro, erradicant la corrupció que assola el mont Kafuku. El joc introdueix un cicle de dia i nit en temps real, on els jugadors han de planificar estratègicament les seves accions durant el dia per preparar-se per a la batalla.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess barreja l’estratègia en temps real amb l’acció, ja que els jugadors han de navegar pel camp de batalla i utilitzar les tècniques de l’espasa de Soh. Dominant aquest cicle de purgar la corrupció i restaurar la pau, els jugadors s’immergiran en un viatge per recuperar la terra al costat de Soh i Yoshiro.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content