Nintendo PlayStation

Born of Bread arribarà en físic a Nintendo Switch i PlayStation 5

Born of Bread, el joc que combina l’estètica encantadora a l’estil de Paper Mario amb un sistema de combat per torns especial, anuncia el seu llançament en format físic per a Nintendo Switch i PlayStation 5. Els jugadors se submergiran en la pell d’un gólem de pa amb una curiositat sense límits i habilitats extraordinàries.

El joc promet un sistema de combat “ben fornit” que no només desafia els jugadors amb mecàniques de febleses i resistències, sinó que també afegeix un element interactiu per mantenir els jugadors en tensió. A més, l’aventura no es fa sola: una varietat de personatges s’uniran a la causa, cadascun aportant habilitats especials per superar desafiaments tant en l’exploració com en la batalla.

Els fans poden marcar els seus calendaris i reservar la seva còpia de Born of Bread, que estarà disponible el 5 de juliol de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content