Ordinador PlayStation

V Rising anuncia una col·laboració amb Castlevania

V Rising anuncia una col·laboració amb Castlevania

L’estudi Stunlock ha revelat una col·laboració amb Konami, portant un crossover de Castlevania al seu joc de supervivència de vampirs gòtics, V Rising. El crossover, titulat Legacy of Castlevania, està previst que es llanci el 8 de maig a Steam, amb una versió per a PlayStation 5 pròximament.

Els jugadors es trobaran amb el llegendari caçador de vampirs, Simon Belmont, al món de Vardoran. Belmont, equipat amb el seu icònic fuet i una sèrie d’armes sagrades, planteja un nou repte als jugadors, oferint-los la possibilitat de derrotar-lo i obtenir noves habilitats de combat a través de la seva arma.

El contingut del crossover estarà disponible de forma gratuïta. A més, s’oferirà un paquet que inclourà DLC cosmètics que permetran als jugadors construir les seves pròpies fortaleses inspirades en Castlevania. El paquet inclou dissenys de castells gòtics, opcions de personalització de personatges, una muntura esquelètica i dues peces musicals reimaginades de Castlevania per la compositora d V Rising, Aleksandria Migova.